Какво ни предлагат сайтовете за колективно пазаруване

Публикувано от на в Колективно пазаруване
  • Размер на шрифта: Голям Малък
  • Прочитa: 3402
  • 0 коментара
  • Печат


Днес в интернет можем да попаднем на десетки сайтове за колективно пазаруване. Всички тези виртуални страници са направени с цел да облекчат клиентите като им предложат едно ново и различно начало. Основната цел на този тип сайтове е Вие, уважаемите потребители, да можете да поръчате качествени стоки и услуги с голямо намаление. Сайтовете за колективно пазаруване ви предлагат уникални намаления на продукти и предложения стига достатъчно хора да закупят дадената оферта.

Механизма на работа е следният: фирмите публикуват оферта за предлаганата от тях стока или услуга, като могат да определят какъв да е минималният брой на закупените ваучери преди офертата да стане активна. Вие закупувате ваучер и така уведомявате фирмата, че желаете да използвате услугата й. Ако не се достигне желаната бройка парите ви се възстановяват от сайта за колективно пазаруване, а ако се достигне бройката офертата става активна и в последствие е необходимо да се свържете с фирмата за да се уточните кога и как да използвате закупената стока/услуга. Това, което прави тези уеб сайтове толкова атрактивни е начина да обединяват повече хора, които да посетят дадено мероприятие или да закупят определена стока. Колкото повече харесат офертите, толкова повече фирми ще се "състезават" да предложат по-ниска цена в бъдеще за да спечелят повече клиенти. Разбира се едва ли ви казвам нещо ново тъй като всички сайтове за групово пазаруване получават огромен ежедневен трафик от посетители, интересуващи се от актуалните предложения за ваканции на морето, различни видове процедури като масажи и рехабилитация както и дори приятно изкарване в някой шикозен ресторант.

Всеки ден, седмица, месец има нови и нови оферти, които да разглеждаме. И ако до вчера трябваше да пестим лев-по-лев за да посетим някой як столичн диско клуб днес това е напълно възможно чрез намаленията и офертите от сайтовете за групово онлайн пазаруване, които в най-скоро време ще станат хит в България. Привлечете приятели и познати, които да се включат към големия онлайн пазар. Не пропускайте да си купите мечтаното облекло, техника, мебел или друго на половин цена. Вкарайте в играта колкото се може повече хора и ще видите, че има смисъл от отделеното за въпросното начинание време. Ние стигаме до извода, че именно сайтовете за колективно пазаруване ще са следващата мода в интернет и бавно но славно получаваме доказателства, че сме прави във вижданията си.

Какво знаят хората за груповото пазаруване

Голяма част от младите хора на възраст от 16 до 28 години знаят що е то сайт за групово пазаруване. По-възрастите научават за възможностите да използват услуги и да купуват продукти с намаление едва когато видят реклама в пресата или по телевизията. Все още обаче няма достатъчен обществен отзвук за този вид уеб сайтове. Създателите на този вид онлайн пазаруване правят всичко, което е по силите им за да пропагандират иначе тази толкова симпатична услуга на максимален брой хора. Дали успяват времето ще покаже но за сега нещата са още в изпитателен срок.

Хубаво е да отбележим, че хората имащи интерес от групово пазаруване по интернет могат да използват различни системи за разплащане сред, които банков превод, PayPal, Easypay и други подобни. Така покупките ви ще се извършват бързо, качествено и най-вече без никакъв риск за вас като клиенти. Връзката към изброените по-горе системи е сигурна и защитена и няма как някой да се възползва от вашата банкова сметка. Седите си пред компютъра, гледате оферти и само с няколко клика на мишката получавате най-доброто на ниска цена.

Ако пък няма достатъчен интерес към дадена стока и/или услуга то не унивайте, а просто изчакайте следващата седмица, в която ще има още по-яки оферти за вас. Запознайте с тези интересни събития и вашите приятели може би именно с тяхните гласове и интерес ще можете да се насладите на някоя от така съблазнителните оферти съществуващи в сайтовете за групово пазаруване към днешна дата.

Следете новите оферти често

Ако не искате да изпуснете нещо ново и точно като за вас е добре да следите новите оферти възможно най-често. За да го направите е добре да прибавите избрания от вас сайт за колективно пазаруване към графата „Любими” така, че да ви е под ръка винаги и по всяко време. Когато забележите някое предложение, което заслужава вниманието ви изпратете го и на ваши познати посредством Facebook, Twitter или чрез електронната поща. Организирайте група от хора, която да потърси услугата и в крайна сметка ще спечелите това, за което харесвате. Много добра идея е да използвате агрегаторите на оферти (какъвто между другото е и предлаганият от Greti.bg продукт) - това е специализиран софтуер, който събира всичките оферти от всички сайтове на едно място и ви предоставя лесно средство за търсене на желаните продукти и услуги.

Създателите на новите сайтове за пазаруване на групи са се постарали да ги направят максимално лесни за всички потребители. Ако все пак не разбирате интерфейса на сайта можете да се свържете с поддръжката му чрез скайп, телефон или мейл. Почти не съществуа страница, в която да няма меню „Често задавани въпроси” където отговорниците за страницата ви предоставят гайд насочващ потребителите как да процедират. Естестевно винаги можете да попитате по форуми, социални мрежи и т.н.т. за съдействие. Дори при случаите, в които нямате физическата възможност да следите новите оферти може да се абонирате за да ги получите на по електронната поща или чрез съобщение. За съжаление не всички сайтове предлагат тази опция но вероятно това е въпрос на малко време.

Има ли смисъл да пазарувам от колективните сайтове ?

Да смисъл определено има тъй като на моменти намаленията стигат над 90%, което е достатъчен атестат още днес да потърсите добър сайт за колективен онлайн пазар. Кога друг път ще можете да получите възможност да използвате услугите на професионален автосервиз срещу минимална сума или пък да отидете на почивка на някое екзотично местенце? Може би все още не сте видели какви са офертите на различните съществуващи сайтове, но още при първото ви съприкосновение с тях ще видте, че смисъл има и то голям.

Казвам ви го не защото имам такъв сайт или защото правя реклама, а поради потребността ми да запозная максимален брой потребители с новите онлайн услуги.

В обобщение на горенаписаното

Ако търсите продукти, възможности и услуги за вас и вашето семейство, които се предлагат с отстъпки от двадесет и пет до деветдесет процента то сайтовете за групово пазаруване са измислени специално за вас. Регистрацията е лесна и не изисква технически познания.

Младото поколение вече пазарува успешно в световната мрежа, защо да не опитате и вие чрез вашите близки и приятели. Нищо не губите, може само да спечелите и то не малко. Ако имате някакви въпроси потърсете помощ от търсачките, където е събрана цялата информация за това що е то групово пазаруване и има ли то почва у нас. Попитайте във форума на greti.bg за възникналите проблеми или отидете директно в профила на дадената фирма и там попитайте каквото ви интересува.

Влезте, набележете някоя от примамливите оферти и всичко останало е върпос на вашия късмет и на желанието ви да се възползвате от даденото предложение. Съберете хора, представете им това, което този вид уеб страници предлагат и бъдете щастливи. Ние ви желаем всичко най-хубаво и дано да реализирате вашите желания, цели и амбиции.

Коментари