Спазвайте правилника за движение

Публикувано от на в Личен блог
  • Размер на шрифта: Голям Малък
  • Прочитa: 2620
  • 0 коментара
  • Печат

Спазвайте дистанцията и намалете скоростта за да се приберете живи и здрави вкъщи. Война на пътя има и това може да се забележи от статистиките за многото жертви на катастрофи. Повечето от проблемите идват заради несъобразена скорост или слабо познаване на правилника за движение.

Сложете си колана и внимавайте. Бързото каране на коли и мотори не ви прави по-симпатични на пътя. Предпазете един живот като следите и стриктно спазвате ограниченията и маркировката. Само по този начин ще намалим смъртните случаи и трагични инциденти.

Бъдете интелигентни шофьори, не злоупотребявайте с колегите си и управлявайте разумно вашият лек автомобил. Съветваме всички кандидат водачи на МПС - внимавайте по време на шофьорските курсове и слушайте инструкторите си. Научете правилника за движение, защото той е от водещо значение както за вашата безопасност, така и за тази на околните.

Всички ние имаме коли и ги караме всеки божи ден излизайки на работа, отивайки на почивка или просто до магазина. Важното е да бъдем културни на пътя, да не отнемаме предимство, да спираме на пешеходни пътеки, да внимаваме със скоростта. Нищо не ни коства да го направим и по този начин да съхраним човешки животи.

Ако искате да станете рали състезател тогава тренирайте в специализирани условия и с инструктори или просто си пуснете някоя от интересните игри с коли, които ще намерите онлайн. Издуйте газта на макс, но само и единствено във виртуалното пространство. Имайте предвид, че живота не е игра и там колата се използва основно като инструмент за вършене на работа.

Пожелание към водачите

Много се надяваме, че ще се вслушате в нашите съвети и ще спазвате правилника за движение по пътищата. Нека всички заедно направим така, че да намалим агресията и да направим шофирането по-приятно и безопасно. С пожелания за лек и безавариен път приключваме статията ни и нека караме разумно.  

0

Коментари