Социална мрежа за вас и вашите приятели

 

Общувайте лесно с вашите роднини и приятели. Свържете се с тях винаги, когато са ви необходими или когато искате да им покажете къде сте били през ваканцията, как е минало партито за рожденият ви ден или просто за да им кажете "Здравей, как си?"

Greti.bg не е поредният сайт за запознанства или форум на обща тематика! При нас ще намерите завършена платформа за комуникиране, споделяне и забавление. Участвайте в дискусиите, които ви интересуват и прекарвайте приятно свободното си време в любимите ви групи. 

 

 


 

Споделяйте и бъдете в крак с преживяванията на другите

 

Споделяйте с приятелите ви и се забавлявайте

 

Основата на социалната мрежа се изгражда около така нареченият поток на активностите. Чрез него моментално виждате какво споделят вашите близки и приятели, коментирате мненията им и ги харесвате. Най-новите статуси са винаги най-отгоре за да ви е максимално удобно да видите какво се е случило от последното ви влизане до сега. Когато пожелаете можете да преглеждате всички ваши стари публикации и коментарите към тях, без значение колко време е минало от написването им! 

   


 

Създавайте фото албуми и публикувайте вашите снимки

 

Персоналните фото албуми ви дават пълна свобода за публикуване и споделяне на изображения. Всеки албум може да има неограничено количество снимки, като изключително лесно и удобно можете да добавяте цели папки без да е необходимо да прекарате денят си в това занимание. Маркирайте снимките, които желаете да публикувате и ги завлечете в сайта до указаното място. Изчакайте да завърши прехвърлянето и вече имате първият си фото албум! Ако желаете можете да напишете допълнителни пояснения за всяка снимка, да променяте реда на картинките в албума или да премахнете излишните. Вие определяте коя от снимките да стане корица на албума, а дори можете да си изберете аватар за вашият профил!

Да не забравяме, че в социалната мрежа Greti.bg можете да създавате колекции от видео клипове. Като се комбинира функционалността на фото албумите и възможността за споделяне на видео то вие получавате перфектната платформа за споделяне на преживяванията ви от последната екскурзия, купон или бизнес среща

 


 

Свържете се с други съмишленици в групи по интереси

 

Сами по себе си групите са напълно самостоятелни сайтове - имат собствена система за коментари, споделяне на снимки, видео клипове и дискусии. Всяка група разполага със собствен блог, като статиите от него следват настройките на видимост на самата група. Когато създавате групата можете да укажете дали да е публично достъпна (т.е. всеки има възможност да се присъедини) или участието да става само с покани. Можете да назначавате администратори и да отбелязвате важните за групата дати чрез различни събития. Публичните групи са достъпни за всички посетители на социалната мрежа, докато личните са ограничени и в тях можете да каните единствено вашите приятели, както и приятелите на останалите администратори на групата.

 

За какво можете да използвате групите?

 

 Обединяване на хора по интереси - няма нищо по-приятно от посещаването на страница в която всички имат общи интереси и искат да споделят нещо по темата

 Тематично отделяне на статиите в блога - групите обикновено се създават с конкретна идея и имат конкретна цел. Най-логичният извод е, че блоговете им ще съдържат тематично свързани статии

 Презентиране на бизнес или търговска марка - от един и същ профил можете да създадете няколко групи и така да поддържате актуална информацията за всички ваши търговски марки без да предизвиквате хаос и объркване. Отделянето на съдържанието в отделни групи ви дава ясна представа колко хора харесват продуктите ви и какво мислят за тях. Имате възможност да публикувате контекстно съдържание, игри и промоции и така да поддържате интереса на настоящите и потенциалните ви клиенти.

Набиране на съмишленици за кауза или идея - имате страхотна идея, но не сте сигурни как би се приела от обществото? - групите са идеалното средство да проверите общественото мнение, особено когато имате нужда идеята да се дискутира, обсъжда и развива. Подкрепете идеята си със снимков материал, видео или просто я развийте надълго и нашироко в блога на групата.

 Развиване на онлайн търговия - колко пъти ви се е искало да продавате нещо, но не сте намирали лесен начин да го направите широко достъпно? А колко пъти сте се чудили как да покажете снимка на продукта ви на вашите клиенти? С времето сигурно сте осъзнали, че за да е успешен един бизнес трябва да се поддържа интереса на клиентите, да им се дава възможност да коментират и да оценяват, както и да участват активно при обсъждането на нови идеи

 


 

Опишете вашите преживявания чрез статии в блога

 

Личните блогове са изградени с една единствена идея - да ви позволяват да споделяте вашите мисли и преживявания без да се интересувате от техническата страна на публикуването. Всичко е максимално интуитивно и не се изискват почти никакви компютърни умения за да напишете първата си статия. Вие определяте кой може да вижда написаните от вас материали, като изборът варира от всички посетители на социалната мрежа до най-близките ви хора, на които изрично сте дали достъп до защитена с парола статия. Ние много добре знаем, че една картинка се равнява на хиляди думи и за това сме направили вмъкването на изображения да е максимално лесно и гъвкаво. 

Всичко звучи чудесно, но не ви се пишат статии просто за идеята? Ние сме помислили и за това - към блога си можете да прикачите личният ви акаунт в Google AdSense и така да изкарвате пари от визуализирането на реклами! 

 


 

Получавайте известия за всичко по-важно

 

Никой не обича да следи статусите си за да проверява дали някой ги е коментирал или харесал. Ако участвате в група със слаба активност не е много удобно да проверявате постоянно дали някой не е писал на стената й, нали? Именно поради тази причина е изградена системата за известията - чрез тях бивате уведомени за всички действия, които изискват вашето внимание и които ви интересуват. 

Получавате известие когато някой пише на стената ви, коментира ваш статус или го хареса. Известяваме ви при получаване на лично съобщение или заявка за приятелство, ако участвате в някоя група и тя публикува нов статус, снимка или видео клип, ако някой напише ново мнение в дискусия, която следите. Ако ви отбележат на снимка или видео клип  ние ще ви уведомим и ще ви посочим точно къде сте отбелязани и от кого. Уведомяваме ви при получаване на покана за участие в групи или събития, както и при обновяване на групите или събитията в които участвате

Всички известия се доставят на вашата електронна поща или директно в сайта. Вие определяте методът за получаването им и имате пълното право да избирате кои уведомления да получавате и кои - не. По всяко време можете да смените настройките за известяване и така да не пропускате най-важните за вас неща, а по-маловажните да не ви пречат излишно.

 

 

 


 

Готови ли сте да се регистрирате?

 

Сигурно много мразите да се регистрирате и това е съвсем нормално - ние също не харесваме да въвеждаме едни и същи данни в 1000 сайта. За това сме направили регистрацията максимално улеснена и удобна - просто използвайте данните си от Facebook за да влезете в Greti.bg. Ние автоматично ще попълним данните за аватара ви, ще ви създадем акаунт и ще ви изпратим писмо с данните за достъп. Така ще можете да влизате в Greti.bg дори ако си изтриете профилът във Facebook!

Естествено не сме забравили и традиционалистите, които предпочитат да се регистрират чрез въвеждане на данни за вход - за тях сме се постарали да направим регистрирането максимално опростено и да изискваме минимално количество данни.

 


 

Създайте профил за вас или за вашият бизнес


Социалната мрежа Greti.bg е средство за споделяне на лични преживявания и емоции, но също така служи като платформа за промотиране на бизнесът ви. Ние добре осъзнаваме, че една фирма не би искала да въвежда в профила си данни за цвят на косата, а в същото време използването на мрежата за лични цели не би следвало да изисква въвеждането на МОЛ или ЕИК. За това при регистрация имате избор дали да се регистрирате като частно лице или като фирма - разликата между двата типа профила е основно в наличните полета за попълване на информация.