Новини и документация

Greti.bg - Новини и документация
Категория:
Създадена:
Понеделник, 07 Май 2012
Администратори на групата:
 • Днес се навършва точно 1 година от започването на този проект. Равносметката? - сайта е по-социален от всякога и постепенно се превърна в изключително удобна платформа за споделяне на съдържание и получаване на отговори. Имаме още много път пред себе си, но постепенно всичко придобива форма и социалната мрежа става все по-популярна дори без да е напълно завършена. Благодаря на всички, които помагат нещата да се случват и се надявам преди официалният рожден ден (1-ви Април) вече да имаме една много стабилна група от фенове и посетители :)
  groups.wall преди 3599 дена
 • Отново си имаме нов дизайн, но поради малкото активни потребители реших да претупам ъпдейтването на сайта и може да се наложи да изчистите кеша на браузъра си (ако Ctrl + F5) не помогне. Дори нищо да не направите браузъра ще си обнови файловете най-късно до 1 седмица и ще виждате сайта точно както трябва да бъде.
  groups.wall преди 3615 дена
 • Случайно забелязах, че е възможно няколко човека да нямат достъп до форума (евентуално да получават грешка за твърде много пренасочвания). Ако имате подобни затруднения моля незабавно да уведомите администратор като пишете тук, като ми изпратите ЛС или като използвате формата за контакти по-долу.
  groups.wall преди 3633 дена
 • Има леки козметични промени на страницата със статусите. Под Firefox е възможно да виждате леки размествания тук там, но ако забележите нещо нередно натиснете Ctrl+F5 за да може да се обнови кеша на браузъра ви. Според мен сега е малко по-прегледно и по-лесно за четене
  groups.wall преди 3655 дена
  Емил Иванов .... И още едни леки промени, но те изискват да се изчисти кеша на браузъра. Или просто да изчакате 1 седмица и да се приложат автоматично :) Не е нещо значимо, та все тая какво ще изберетепреди 3641 дена
 • Не се бях замислял, че статусите имат ограничение за дължината... Сега съм го променил на 2000 символа (беше 450), но ако това не е достатъчно мога да ги увелича още.
  groups.wall преди 3658 дена
 • Май измислих как да стане това чудо с репутацията във форума: До всяко мнение ще има бутонче за положителен или отрицателен вот. Автора на темата и модераторите ще могат да дават своя глас дали някое мнение е било полезно. На базата на този вот потребителите ще получават точки за репутация. Ако репутацията падне под -15 всички бъдещи мнения на потребителя ще трябва да се одобряват от модератор
  groups.wall преди 3661 дена
  Емил Иванов Сега остава да намерим кой да я реализира :Dпреди 3660 дена
 • Реших, че ще е добра идея в групите да има възможност да се пишат по-подробни и добре форматирани статии. За това от днес можете да пишете статии в блога и те да са видими за членовете на определена група. Така можете да пишете подробни наръчници, самоучители, презентации и каквото още се сетите и те да са видими единствено за вашата група и нейните участници!
  groups.wall преди 3663 дена
  Емил Иванов Блога има изключително удобна система за качване и споделяне на мултимедия (снимки, видео, документи) и сега цялото това удобство е пренесено в групите.преди 3663 дена
 • За момента е малко трудно да се добавят повече полета за лични данни в профилите, но не е никакъв проблем да си имаме полета за въвеждане на любим филм, любим спорт... и всякакви такива. Всичките те ще се виждат в профилът ви в графата "Информация за мен". Та дайте предложение какво да добавя там, че сега е много празно :)
  groups.wall преди 3670 дена
  Емил Иванов "Певец" и "Актьор" са общи понятия и обхващат както мъже, така и жени. Това е като "доктор" - има дума "докторка", но не е грешно да се използва "доктор" за жени.
  А за спортовете: винаги е можело да се добавят повече от един. Музикалните стилове нарочно не позволяват избирането на повече просто защото някой може да ги нацъка всичките (за да покаже, че слуша всичко) и така перкалено много ще се разтегне страницата (същият сценарии е много малко вероятен при спортовете и за това там може да се избира повече от един)преди 3665 дена
 • Във форума ще има възможност да се харесват мненията (както е в останалата част на сайта), но какво мислите - дали да има възможност само за положителен вот (т.е. бутон "Харесва ми") или да има и за отрицателен (т.е. бутон не ми харесва")? На базата на вота потребителите ще имат репутация, а по-натам би могло да се направи автоматично да се скриват мненията с прекалено много отрицателен вот.
  groups.wall преди 3677 дена
  Емил Иванов Амии няма да е точно така. До всяко мнение ще има бутонче за гласуване - харесва ти или не ти харесва. На базата на тези гласове автора на мнението трупа рейтинг. Всеки потребител може да скрива всички мнения на всички потребители с рейтинг на потребителя по-малък от ххх, където ххх е настройка в твоя потребителски панел (т.е. ти избираш дали да се скриват мнения от форума когато ти го четеш и ако се скрива - от кои потребители да е). Идеята? - всеки има стимул да пише качествени отговори за да получи плюсче.
  ... аз така го обяснявам все едно вече е направено и утре се внедрява :D Всъщност още се проучва дали е по-добре да се скриват конкретни мнения (с бутонче да се показват) или да се крият всички мнения на потребители с нисък рейтинг...преди 3675 дена
 • Не знам дали е тук мястото да питам, но нали на първи юни трябваше да се представи онова "нещо" и сайтът да заработи с пълното си предназначение и функционалност?
  groups.wall преди 3681 дена
  Емил Иванов много съжалявам ако някой е останал разочарован, но както хората са казали хубавите неща стават бавно. Ако се изсипят изведнъж много хора на неоптимизиран сайт сървърите няма да издържат и хората бързо ще си заминат разочаровани :(преди 3681 дена
 • Честит 1-ви Юни!
  groups.wall преди 3681 дена
Ако харесвате Greti.bg и искате да да се включите активно в подобряването на сайта то тук е мястото, където да обсъдите какво мислите за нас и как да сме ви още по-полезни. В тази група ще ви съобщаваме за направените дребни промени по сайта, които не са толкова значими, че да се пише отделна тема за тях във форума. В блога на групата можете да намерите полезни съвети за използването на социалната мрежа. Блога е видим за всички посетители и не е нужно да сте регистрирани или да сте член на тази група за да го следите.
Вторник, 08 Май 2012 от Емил Иванов
Форумите са много по-удобни за създаване на дискусии и реално повечето големи промени ще ги научавате от там, но все пак решихме, че има нужда и от място в което да може да се коментират дребните промени по сайта без да е нужно да се създава отделна тема за всяко ново подобрение. Също така пишете тук ако нямате достъп до форумите поради някаква причина (именно за да можем да установим причината е нужно да ни уведомите, че нямате достъп до форумите).