Членове на групата ”Децата, родителите, играта”

Магдалена Трифонова

Магдалена Трифонова

"Телевизията. . . Е анти-опит и машина анти-знание, защото тя раздалечава хората и от себе си, и от околната среда като ги кара да вярват, че зад екрана тече живот, а всъщност сме само едни безучастни наблюдатели." - Д-р Силвана Montanaro, MD, Психиатър, Монтесори Учител
Петя Мирчева

Петя Мирчева

Здравейте приятели, Facebook отново промени настройките си за поверителност! Благодарение на новата "graph app" всеки във Фейсбук (включително други страни) могат да видят вашите снимки, харесвания и коментари. В следващите 2 седмици ще публикувам това и моля, след като сте го направили да публикувате коментар ГОТОВО!
Тези от вас, които не го направят и позволят личната ми информация да стане обще...с...твено достояние, ще бъдат ИЗТРИТИ от списъка ми с приятели! Искам връзката ми с всеки да си остана ЧАСТНА, а не публична. Публикувам снимки на семейството, които не искам да бъдат виждани от непознати и всеки да има достъп до тях! Това се случва, когато някой от приятелите ми натиснете "харесвам" или направи коментар .... автоматично, техните приятели ще видят нашите публикации и снимки. За съжаление, ние не може да промените тази настройка , тъй като Facebook е конфигуриран по този начин.
МОЛЯ Поставете мишката върху името ми по-горе (не кликвайте), ще се появи прозорец, после отидете с мишката върху "Приятели" (също без кликване), после надолу към "Настройки", щракнете тук и ще се появи списък. Махнете отметката на "събития от живота" и "изказвания и харесвания ". По този начин дейността ми сред приятелите и семейството ми няма да стане публично достояние.
Сега, копирайте и поставете това на стената си. След като видя това публикувано на страницата ви, аз ще направя същото.
Благодаря ви!
Сдружение ЦОПСИ

Сдружение ЦОПСИ

до всички студенти, които желаят да практикуват при нас по проект "Ученически и студентски практики" моля ако имате въпроси очакваме Вашите запитвания на e-mail : cepsi95.yambol@yahoo.com
поздрави, екипа на ЦОПСИ