Лошите яйца - Bad eggs (онлайн)

Bad eggs e походова онлайн отборна игра в която целта е да победите отбора на противниците си. Имате на разположение цял арсенал от оръжия, а ако се регистрирате в сървърите на играта ще можете да трупате опит и да отключвате нови оръжия. Без регистрация можете да играете като гост и имате на разположение ограничен брой оръжия (най-основните - базука, граната, въздушно нападение и още няколко). Можете да правите собствени стаи където да играете с приятелите си или да се включвате към съществуващи отбори. Всеки отбор се състои от 4 човека и изчаквате всички да завършат хода си преди да направите своя. Играта е много подобна на Worms.

Информация

Когато сте на ход със стрелките контролирате мерника - ъгъл и сила на изстрела. С клавишите A и D местите яйцето наляво и надясно (не може да скача). Зеленият бутон Weapons в долният ляв ъгъл отваря арсенала и от там можете да избирате различни оръжия (някои оръжия имат ограничен брой ползвания, други са безкрайни). Над всяко яйце се показва името му и точките живот. Когато точките паднат на 0 яйцето напуска играта. За да започне игра трябва да се съберат 2 пълни отбора, като броят на хората в отбор може да варира между 1 и 4 според типа на избраната игра. Можете да тествате играта като изберете игра като гост и след това Quick Play - така оставяте на играта сама да реши към кой отбор да ви присъедини. На сървърите на играта постоянно има много хора и обикновено много бързо се присъединявате към отбор.

Ако се регистрирате на сървърите на играта можете да печелите точки за опит и да вдигате нива. Всяко ниво ви дава някаква награда - нови оръжия, нови черупки, нови шапки и т.н.т. Също така като регистриран потребител ще имате правото да правите собствена игра и да определяте по какви правила да се играе.
  • Забавни
  • Стрелба
  • Стратегически
  • Боеве/Дуели
  • Игри_в_мрежа
  • Препоръчани
Дата на добавяне: 2012-04-30 00:34:47 EEST
Играна (пъти): 4062