Състезание на бюрото

Както всички добре знаем докато се пишат домашните изникват хиляди по-интересни занимания та така и нашият герой решава да направи импровизирано състезание върху бюрото си. Вашата задача в играта е да балансирате колата по мост от кламери, да използвате телбода като рампа за засилка и да избягвате падащите гумички. Да не забравяме локвите от кафе и препятствията от моливи.. изобщо в играта спокойно можете да срещнете всички нормални обитатели на едно средно статистическо ученическо бюро. Като награда за усилията си получавате купища монети, а тях естествено можете да ги използвате в магазина за да подобрите колата си или направо да си купите нова. На всеки 3 нива се състезавате с други колички, а стартовата ви позиция в тези състезания зависи изцяло от представянето ви до момента.

Информация

Използвайте клавиша със стрелка нагоре за да ускорявате колата, клавишите със стрелки за наляво и надясно я балансират, а този със стрелка надолу служи за напълно безсмислената в състезателна игра спирачка. Освен изброените клавиши разполагате с Интервал за скок и Z за допълнително ускорение. Ако колата се обърне или ако се удря прекалено често в твърди предмети се поврежда, но освен ако не я унищожавате целенасочено надали ще усетите ефекта от тези повреди. Когато съберете достатъчно монети е добра идея да посетите магазина и да закупите някое подобрение.

Можете да подобрявате различни характеристики на автомобила като ускорението и сцеплението на гумите, но също така можете да й лепите стикери или да активирате различни ефекти. След време имате възможност да закупите изцяло нов автомобил и да продължите състезанията си с него.

Преди да започнете ниво обърнете внимание какви са изискванията за взимане на максимален брой звездички. Най-важното в тези изисквания е броят на каскадите (stunts), които е желателно да направите. Каскада е примерно пълно завъртане назад във въздуха.
  • игри_с_коли
  • Забавни
  • Препоръчани
Дата на добавяне: 2013-04-10 21:08:35 EEST
Играна (пъти): 2926