Опознай Италия

Уникална игра за наблюдателни хора с приключенски дух. Опознайте Италия като решите серия от задачи, включващи събирането на 3 или повече съвпадащи фигури, откриване на скрити предмети и намиране на разлики между две картинки. Всеки град предлага нова история и нови картинки за вашите задачи.

Информация

Играта се играе изцяло с мишката.

В игрите за събиране на 3 или повече съвпадащи предмета трябва да избутате всички осветени обекти до долната част на екрана - когато изпаднат ще се добавят в инвентара ви, а целта на тази игра е да съберете колекцията.

Игрите за откриване на скрити предмети са напълно стандартни - огледайте внимателно картинката и намерете местоположението на всеки един от показаните в долната част на екрана обекти. Същото важи и за игрите за намиране на разлики - просто посочете с мишката откритите разлики и сте готови.

Всяко ниво съдържа по една задача от трите вида, а трите общо трябва да се изпълнят в рамките на зададено време. Всяка грешка в игрите за намиране на обекти и откриване на разлики ви отнема от времето и за това е добра идея да внимавате повече в тях.
  • Скрити_обекти
  • Откриване_на_разлики
Дата на добавяне: 2013-05-07 20:05:53 EEST
Играна (пъти): 4350