Графство Headshire

Избран сте за новият управител на графство Headshire и вашата задача е да го развиете за 15 дена. За целта са ви нужни ресурси и пари, а тях събирате по един уникален и забавен начин.

Информация

Играе се изцяло с мишката. В началото на всеки ден събирате определен брой ресурси, но трябва да се вместите във времето. Ресурсите се събират като кликнете на подходяща иконка в долният край на екрана и влачите мишката докато се образува стрелка в желаната от вас посока и с желаната от вас дължина (от дължината се определя силата). Целете се в ресурси, които са същите като тези на иконките. така например ябълките събират ябълки, житото събира жито и тн. Когато уцелите правилен ресурс по екрана се разхърчат монети и скъпоценни камъни - съберете ги за да можете в краят на деня да закупите сгради и подобрения.

Ето и списък на всички сгради, както и техните функции:
Мина (Mine) - получавате шанс да се разпръскват скъпоценни камъни вместо монети. Камъните са по-скъпи от монетите и тяхното събиране ви носи повече злато.
Магьосническа кула (Wizard) - ако не успеете да съберете достатъчно ресурси играта ще приключи, но ако сте построили кулата магьосникът ще ви даде нов шанс да продължите от където сте стигнали (като тогава кулата ще загуби едно ниво)
Пазар (Market) - печелите повече точки, но точките нямат голямо значение в играта и можете да оставите тази сграда за по-късен етап
Банка (Bank) - получавате лихва върху златото, което ви е останало в краят на деня. Колкото е по-високо нивото на банката, толкова по-голяма лихва взимате.
Статуя (Statue) - веднага ви дава определено количество точки. Няма практическо значение
Монетен двор (Mint) - получавате повече злато ако последователно уцелвате ресурси от един и същ тип. Примерно ако при 5 поредни изстрела уцелвате само ябълки при всяко попадение пръснатите монети ще са все повече и повече.
Работилница (Workshop) - получавате допълнителни точки за всяка секунда, която ви е останала до краят на деня
Часовник (Clock) - увеличава времето до краят на деня и така имате повече възможности да съберете необходимите ресурси.

Сградите се строят само със злато, като до всяка сграда е написано колко струва. Кликнете върху която и да е постройка за да я построите или да й вдигнете нивото. С повишаване на нивото сградите дават по-хубави бонуси, но също така изискват повече злато за построяването им.
  • Забавни
Дата на добавяне: 2012-10-13 14:36:16 EEST
Играна (пъти): 2250