Ангели срещу дяволи

Стратегическа игра в която силите на доброто се изправят срещу силите на злото. Можете да купувате различни бойни единици и преди всяко ниво имате възможност да подредите армията си за да постигнете желаната от вас стратегия.

Информация

Преди да можете да играете трябва да закупите бойни единици (ангели), а това става като натиснете бутона your team в долният край на екрана. Там ще видите 4 цветни маркера, които отговарят на 4-те типа бойни единици - разходете се по маркерите и разгледайте какво можете да закупите (в началото ще имате само една бойна единица).

Когато закупите някой ангел той ще се появи в левият край - там е конфигурацията на армията ви и пак от там можете да подреждате войниците си както смятате за най-добре. Когато сте готови (т.е когато сте свършили парите :) ) натиснете Back за да се върнете на картата. На самата карта трябва да видите движеща се стрелка - тя посочва текущата ви позиция в нивата. Ако за пръв път играете натиснете на Training за да видите как да използвате армията си, а ако вече сте минали тази част натиснете където сочи стрелката за да започнете съответното ниво.

Преди да започнете нивото отново имате възможност да подредите армията си като влачите бойните единици според местоположението на противника. Имайте предвид, че войниците ви стрелят в права линия. Когато сте готови и с това натиснете зеленото бутонче OK (отметката в долният край) за да започне битката.

По време на самата битка можете да стреляте, да се защитавате, да премествате войника си или да го оставите да стреля в автоматичен режим. За да използвате тези умения натиснете върху всеки войник и изберете какво да прави. Преместването е бавна операция, но понякога можете да я използвате във ваша полза (противниците също се местят ако нямат срещу кого да се бият и можете да планирате стратегията си така, че ги принуждавате да губят 1 ход с местене преди да нападнат).
  • Стрелба
  • Стратегически
  • Боеве/Дуели
Дата на добавяне: 2012-05-19 01:37:35 EEST
Играна (пъти): 2908