Keeper of the Groove

Забавна игра в която защитавате базата си от нашественици. За разлика от повечето подобни игри, тази е направена с идеята да е лесна и приятна за игра. Имате 3 вида кули, като всяка има различни характеристики: цветята стрелят често, водните кули забавят противниците, а каменните са по-мощни, но стрелят по-рядко.

Информация

Можете да построявате защитна кула единствено на отбелязаните с кръгче места - натиснете на кръгчето и изберете каква кула да строите.

Цветята стрелят често, но имат малък ефект върху противниците. Идеални са като основно средство за защита, защото са по-точни и нанасят поражения върху всички видове противници.

Водните кули не нараняват противниците, а ги забавят за малко. Слагайте ги в началото на пътечката и покрай други кули

Каменните кули стрелят 3 пъти по-нарядко от цветята, но нанасят по-сериозни поражения. Те са по-неточни и обикновено се слагат само на ключови места.

Всяка кула може да се подобрява като цъкнете на нея и изберете Upgrade. Имате право на 2 подобрения за кула, като те постепенно стават по-скъпи. След няколко нива ще имате "гъба на знанието" където за всеки вид кула можете да избирате 3 пътя на развитие - това са допълнителни подобрения, които не сменят типа на кулата, а добавят още една екстра към възможностите й. Ако желаете можете да продадете кула и да построите на нейно място друга.

Целта на играта е да опазите поне един кристал. Ако някой от противниците вземе кристал можете да го върнете ако унищожите противника преди да е излязъл от картата. Кулите стрелят сами и не е нужно да правите нищо друго освен да мислите правилни стратегии и да събирате монетите. За да започне следващата вълна от атаки натиснете Enter или иконката в началото на пътеката (иконката постепенно става червена и ако не я натиснете атаката започва автоматично. Ако сами я натиснете получавате като бонус няколко монети). Монетите не се прехвърлят за следващото ниво и можете да харчите спокойно. Можете да видите колко монети имате като погледнете в "базата", т.е. там където са кристалите - числото е броят на монетите ви.

От време на време получавате допълнителни бонуси под формата на унищожителни оръжия. Те се активират като цъкнете на тях, а някои изискват да посочите с мишката къде да им бъде действието (просто кликнете на място на което има повече нашественици)

Когато завършите ниво получавате допълнителни точки за опит - чрез тях можете генерално да подобрите някоя част на играта (примерно цветята да нанясат повече поражения или водните кули да имат по-голям обхват)
  • Аркадни
  • Стрелба
  • Стратегически
Дата на добавяне: 2012-07-07 11:56:31 EEST
Играна (пъти): 1676